Menu

‘A day in the life’ fotografie

De tijd vliegt en onze kinderen worden snel groot. Er bestaat dus geen mooiere herinnering dan een fotoreportage van momenten uit het dagelijkse leven.Tijdens een familiedocumentaire volg ik jouw gezin en leg ik een verhaal uit jouw leven vast. Momentopnames vereeuwigd in een waardevol document dat je kan koesteren.

maak een afspraak

Er bestaan geen mooiere herinneringen dan die uit het dagelijkse leven en iedereen mijmert wel eens weg bij foto’s van vroeger. Leg daarom mooie momenten uit het dagelijkse leven vast voor altijd. Tijdens een familiedocumentaire volg ik jouw gezin en vertel ik een verhaal over jullie leven. Een verjaardag, een picknick in het park, een typische zondag thuis, een uitstapje naar de zoo… zijn ideale momenten voor zo’n documentaire waarin jouw familie de hoofdrol speelt.

Ik maak foto’s van natuurlijke emoties, niet van ongemakkelijke of onwennige poses. Je kan dus gewoon jezelf zijn. Het resultaat is een vastlegging van het ‘gewone’; van gekke bekken, van een vuile chocomond, van spelen in de zetel, van een boek lezen…

 

maak een afspraak

Enkele verhalen

Wil je ook een leuke familiereportage?

Aarzel niet en laat me jouw wensen horen.

Let’s talk

Jouw investering

Elk verhaal is uniek en ik tracht bij elke opdracht jullie verhaal zo persoonlijk mogelijk te benaderen. Samen bespreken we je verhaal, hoe en in welke vorm je dat op beeld wil.

Een reportage van een uur start vanaf € 385.  Neem gerust contact op voor vragen en mogelijkheden.

Wil je ook een leuke familiereportage?

Aarzel niet en laat me jouw wensen horen.

Let’s talk

Zoek je deze stijl van fotografie voor je bedrijf, evenement, brand?