Menu

‘A day in the life’ fotografie

‘A day in the life’ fotografie maakt in journalistieke stijl een fotoverslag van je alledaagse leven. Het is een natuurlijke, eerlijke en authentieke manier om een kijkje in je leven te geven en een moment met familie en vrienden voor altijd vast te leggen.

Er bestaan geen mooiere herinneringen dan die uit het dagelijkse leven en iedereen mijmert wel eens weg bij foto’s van vroeger. Leg daarom mooie momenten uit het dagelijkse leven vast voor altijd. Tijdens een familiedocumentaire volg ik jouw gezin en vertel ik een verhaal over jullie leven. Een verjaardag, een picknick in het park, een typische zondag thuis, een uitstapje naar de zoo… zijn ideale momenten voor zo’n documentaire waarin jouw familie de hoofdrol speelt.

Ik maak foto’s van natuurlijke emoties, niet van ongemakkelijke of onwennige poses. Je kan dus gewoon jezelf zijn. Het resultaat is een vastlegging van het ‘gewone’; van gekke bekken, van een vuile chocomond, van spelen in de zetel, van een boek lezen…

Enkele verhalen

Jouw investering

In een tijd van selfies, smartphones, Instagram,… zijn foto’s een vluchtig iets geworden. Je maakt een foto en post ze snel op je timeline om ze tien likes en twee comments later te doen verdwijnen in het steeds groter wordende internet. Met mijn fotografie wil ik hier anders mee omgaan; ik wil foto’s opnieuw een belangrijke plaats geven zodat ze jarenlang bewaard blijven en zelfs verschillende generaties kunnen meegaan.

Daarom bied ik ook de mogelijkheid aan om de familiereportages in printvorm af te leveren. In boekvorm of geprint in een luxe passe-partout met bewaarbox, aan jou de keuze. Daarnaast kan je ook digitale files krijgen van de beelden die geprint zijn, want ik snap wel dat u al dat moois ook op uw timeline wil delen.

Elk verhaal is uniek en ik tracht bij elke opdracht jullie verhaal zo persoonlijk mogelijk te benaderen. Samen bespreken we je verhaal, hoe en in welke vorm je dat op beeld wil.

Een reportage start vanaf €450.  Neem gerust contact op voor vragen en mogelijkheden.

Wil je ook een leuke familiereportage?

Aarzel niet en laat me jouw wensen horen.

Let’s talk

Zoek je deze stijl van fotografie voor je bedrijf, evenement, brand?