Menu

Corona Portretten

Tijd voor een leuk project. Net zoals velen mis ik mijn vrienden en echte sociale interactie. Zoom calls zijn leuk, maar ze vervangen echte contacten niet. Dus heb ik besloten om vrienden te bezoeken tijdens mijn dagelijkse fietstocht. Met mijn camera in de aanslag nam ik een paar foto’s omdat dit wel leuk was. Voor ik het wist werd het een ‘ding’ en kwamen er meer en meer aanvragen, vandaar dus deze pagina. Wil je dat ik ook eens langs jouw voordeur passeer?

meer info over deurportretten

Time for a little project. Like a lot of people I miss my friends and social real life interaction. So I decided to start visiting friends in my neighborhood and take their picture in front of their house. Drop me a line if you want me to drop by on my bike.

Wil je ook een leuke familiereportage?

Aarzel niet en laat me jouw wensen horen.

Let’s talk