Menu

Bedrijfsreportages

Vertaal de persoonlijkheid van jouw zaak in beelden. Ik bezorg je meer dan een klassieke bedrijfsreportage; een reportage die gaat om het hart van jouw organisatie, een behind the scenes van hoe het er aan toe gaat, beelden van details die jouw bedrijf persoonlijkheid geven, foto’s die de passie van jouw onderneming weergeven.

zij gingen je al voor ...

Het belang van een goede bedrijfsreportage

Klanten hebben overvloed aan keuze. Keuzes worden vaak getriggerd door details en meer nog door emoties waarmee ze zich kunnen identificeren. En daar wil je met een bedrijfsverhaal op inhaken.

 

Uw zaak heeft een persoonlijkheid. Medewerkers, klanten, producten of een locatie die wat uitstralen.

 

Daarom, geen klassieke bedrijfsreportage, maar een reeks beelden die het hart van uw organisatie weergeven. Pure emotie. Een behind the scenes van hoe het er aan toe gaat. De kleine details die een bedrijf/organisatie iets persoonlijks geven. En zo de passie van uw onderneming weergeeft aan uw klanten.

Investering

Elk verhaal is uniek en  bij elke opdracht tracht ik jullie verhaal zo persoonlijk mogelijk te benaderen. Samen bespreken we je verhaal, hoe en in welke vorm je dat op beeld wil.

Een bedrijfsreportage start vanaf €735.  Neem gerust contact op voor vragen en mogelijkheden.

Heb je vragen?