Menu

Wat is jouw verhaal?

Welke herinnering wil je bewaren? Wat zijn de kernwaarden van je organisatie? Hoe wil je jezelf visueel op de markt zetten?

Of je nu een liefdevolle huismoeder, een gedreven bedrijfsleider of een jonge starter bent. We hebben allemaal een verhaal te vertellen en soms zeggen beelden meer dan woorden.

A day in the life: familie

De tijd vliegt en onze kinderen worden snel groot. Er bestaat dus geen mooiere herinnering dan een fotoreportage van momenten uit het dagelijkse leven.Tijdens een familiedocumentaire volg ik jouw gezin en leg ik een verhaal uit jouw leven vast. Momentopnames vereeuwigd in een waardevol document dat je kan koesteren.

meer informatie >

A day in the life: events

Verkrijg een unieke herinnering voor jou en je gasten of een sterk beeld als promotiemiddel. Tijdens het evenement ben ik ongemerkt aanwezig en breng ik het in beeld zoals een documentaire. Herbeleef een sportevent, concert, netwerkevent… of laat anderen het beleven alsof ze er zelf bij waren.

meer informatie >

A day in the life: bedrijven

Vertaal de persoonlijkheid van jouw zaak in beelden. Ik bezorg je meer dan een klassieke bedrijfsreportage; een reportage die gaat om het hart van jouw organisatie, een behind the scenes van hoe het er aan toe gaat, beelden van details die jouw bedrijf persoonlijkheid geven, foto’s die de passie van jouw onderneming weergeven.

meer informatie >

A day in the life: (Personal) Branding

Lifestyle guru, blogger, boekhouder, huisman … gewoon omdat je er zin in hebt om je unieke zelf of je product / dienst leuk in beeld te brengen.

meer informatie >

Vertel mij jouw verhaal

Dan breng ik het op een authentieke manier in beeld

Let’s talk